Hvordan du kan drage fordel af Tech Jobs

Fagforeningerne er i stigende grad blevet interesseret i at beskytte de pensionsordninger, der tilbydes medlemmerne som led i deres kompensationsplan. For at undersøge, gav forskerne nogle låntagere en rentefri realkreditlån og andre et regelmæssigt lån for at se, hvordan renten påvirket, hvorvidt låntagerne har været mere tilbøjelige til at bevare optage nye lån. Forsikringsselskaberne har folk ansat, hvis eneste formål er at gå gennem krav og se, om de kan nægtes af en eller anden grund. Jeg var nødt til at købe en recept, da jeg var i London på et projekt uden lokal sygesikring. Det kan være $ 24.000 om året i netop sygesikring udgifter. Det betyder, at du kan være i fagforeningen og betale afgifter og stadig ikke have forsikring, hvis du ikke arbejder nok. Hospitalerne har hele regnskabsafdelinger til at sikre, at alt faktureres i sin helhed. Der er flere medicinske forsikringsselskaber, der eksisterer for at opnå en fortjeneste.

Selv hvis det næste selskab har sygesikring det vil kræve at starte forfra med et andet program og sandsynligvis en anden forsikringsselskab. Både IATSE og IBEW bruger den samme film sundhedsplan. En fagforening sundhedsplan giver dig mulighed for at skifte virksomheder som projekter kommer og går, og at holde de samme sundheds-og pensionsydelser. Når nogen driver en lille virksomhed i staten Washington, websted kan han / hun benytte lejligheden til at tilbyde gratis personaleydelser til hans / hendes medarbejdere. Der er ikke nogen gratis lån på denne verden og monetær bistand til folk med lav indkomst bør ikke være så ligetil som du tror, det er. De fleste mennesker, der arbejder i film, tv og reklamer er projektbaseret, og deres arbejde på et bestemt projekt kan kun være for en dag. De fleste VFX stillinger er projekt baseret med arbejde, der varer et par måneder til flere måneder er normen.

Men det kan have været for lidt, for sent.

For i første omgang at kvalificere du nødt til at have arbejdet 600 timer i 6 måneder. Derudover kan du tage det realkreditlån, du allerede har, der er justerbar-sats, ændre det til en, der er fast rente. Et forsikringsselskab forsøgte at øge gebyrerne 39% sidste år, indtil regeringen trådte til og bad dem om at kontrollere deres tal igen. Hvor mange penge er du villig til at risikere at blive ramt op for (fradragsberettigtig) versus hvor meget du har til skallen ud hver måned i forsikringsgebyrer? Men det kan have været for lidt, for sent. Folk i deres tidlige 20’s kan være i stand til at få forsikring for $ 200 om måneden, men at hurtigt klatrer med hvert år, der går. Vil det starte op, før din forsikring fra din tidligere ansættelse bortfalder? De dage, hvor der var livslang beskæftigelse i en virksomhed, er forbi.

En ting fagforeningen skulle gøre, er at fastsætte specifikke jobtitler og specifikke definitioner af hver stillingsbetegnelse. Kapitlerne kan også være ret forskellige fra hinanden. Nogle virksomheder holder mange deltidsansatte, så de kan undgå at betale nogen dækning og relaterede emner, der kan være påkrævet af regeringen. I det mindste en del af det kan udledes af din skat, men det er stadig et enormt beløb, især når medianen løn i USA er ca. Det er næsten sådan, du vil ændre opsparingsraten. Uden en stor samling af højt bevæbnede, meget flygtige, meget grådige mænd, intet, som vi forsøger at ændre ville få ændret sig. Selv om mange arbejdstagere søger de billigste løndagslån, vil de ofte blive belemret med gæld på grund af de høje renter og deres karakteristisk lavtlønnede job.