Hvis du har fulgt disse erfaringer gennem så langt, kan du nu være undrende hvis denne handel ting er virkelig det værd. Hvad med alle de planlægning, test og fortsatte indsats, forekommer det måske langt mere kompliceret end du først troede.
Fejl nummer seks – Overcomplicating det
Det er nemt at blive fanget i detaljerne, men hvis vi tager et skridt tilbage for et øjeblik, handel virkelig behøver ikke at være kompliceret overhovedet. At finde en strategi til at arbejde med kan tage, så længe eller kort en tid som du har lyst – der er masser rådighed fra hylden (herunder inden for mit eget kursus, naturligvis!) Formalisere, strategi i en skriftlig personlig handel plan er noget, der kræver kun et par timers tid op foran – efter at det kan raffineres og tilføjes som du går.
Så allerede se vi, at meget hurtigt vi kan komme til fase hvor vi er klar til at begynde simulerede eller “papir” handel. Og det er på dette stadium, hvor masser af handlende virkelig begynder at afskrækker spørgsmål.
Hvis du kan huske tilbage et par uger siden i den første lektion, talte jeg om strategi hoppe. En nær slægtning af dette konkrete problem, er strategien morphing. Cyklussen er meget ens. Erhvervsdrivende starter trading deres plan med alle gode intentioner. Ting måske eller måske ikke gå godt med det samme, men før eller senere som markeder adfærd op og ned med og imod strategien styrker og svagheder, at miste handler vil uundgåeligt opstår.
På dette tidspunkt, bliver strategi-morpher bange. De kan ikke lide at give penge tilbage til markedet, så de beslutter at forsøge at ændre systemet til at filtrere ud handler som det sidste at miste en. De begynder at tilføje indikatorer i diagrammer, kommer op med nye stadig mere indviklede kombinationer, rasende test for at se hvilke nedskæringer ud de mest dårlige signaler samtidig med at i placere de gode. Et par gange rundt denne løkke og deres diagram begynder at ligne noget en siezemologist kan være mere vant til at se end en pris chart!
Jeg er ikke mundheld at ændre og afprøvning af nye systemer og ideer er ikke gyldig, men når det sker på bekostning af en allerede rentable handelssystem, erhvervsdrivende ender jagter sin egen hale, og taber i det lange løb.
Husk, at enhver strategi vil have at miste handler. Når disse tab er inden for de normale forventninger til systemet, er der ingen grund til at begynde at rode. Holde sig til det og så længe systemet har positiv forventet, lov gennemsnittet vil se dig gennem disse drawdown perioder og du vil tjene penge. Papir handel systemet grundigt på forhånd vil give dig tro i opsætninger til at kunne gøre dette.
Markeder er kompliceret, men handel dem behøver ikke at være. Simpelt virkelig er den bedste politik. Et simpelt system gør nemmere at spot indgange og udgange, et mindre stressende handelsdag og derfor en mindre stresset og mere rentable erhvervsdrivende. Næsten alle af de vellykkede traders jeg kender har fundet dette ud den hårde måde, ved at prøve den komplicerede rute først.
Handling: For at undgå fejl nummer seks, du faktisk nødt til at gøre * mindre * arbejde. Sætte i en lille indsats op foran i planlægningsfasen, og derefter slappe af og bare Følg din plan til punkt og prikke. Tænker for meget kan skade din handel, for ikke at nævne din stress niveauer!

Join the Conversation

9 Comments

  1. Attractive section of content. I just stumbled upon your site and in accession capital to assert that I get actually enjoyed account your blog posts. Anyway I’ll be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently quickly.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.