I denne verden af øjeblikkelig tilfredsstillelse, er der stadig plads til en af de nøgler dyder vides at mand, især for arbejde i hjemmet entrepreneur: tålmodighed. Tålmodighed er defineret som bærer eller varige smerter, problemer, provokation eller irritation med ro. Det betyder også, udholdende; konstant. Hvorfor er det så vigtigt for en person, der starter eller kører deres eget arbejde på home business? Lad mig forklare, ved at fortælle dig min historie.

Jeg fandt ud af betydningen af tålmodighed gennem en fejl jeg har lavet flere år siden. Jeg indskrevet i et arbejde derhjemme business i midten af 90 ‘ erne. Men i stedet for at være tålmodige, besluttede jeg hurtigt at det ikke var for mig og jeg flyttede til en anden lejlighed. Nå, besluttede jeg, at man ikke var for mig enten og jeg flyttede til en anden, derefter en anden og en anden. Endelig, jeg løb på tværs af en mulighed, som virkelig appellerede til mig. Jeg fandt det på en simpel web ransage. Jeg klikkede på guy’s hjemmeside, tilmeldt, og ventede med forventning for flere detaljer. Jeg mener, det var præcis hvad jeg ledte efter. Jeg klappede mig på ryggen for at være “patient”. Efter alt, havde jeg spildt min tid med de andre muligheder, højre? Tja, viser det sig, at denne nye lejlighed var det samme arbejde på hjem business, at jeg var begyndt at begynde med! Så i stedet for ikke at spilde tid ligesom jeg troede, havde jeg spildt flere år men ikke stikker med den oprindelige mulighed. Ha d jeg blevet patient til at starte med der er ingen fortælle hvor langt op i den forretning, jeg ville have været.

Gennem årene har jeg lært vigtigheden af tålmodighed i flere områder af arbejde i hjemmet business iværksætter.

Først skal have du tålmodighed til at komme til at kende din nye virksomhed. Det er lidt ligesom at få at vide, din ægtefælle. Vil du give dit ægteskab 30 dage og siger det er for hårdt og forlade? Det tager tid at lære dem at kende. Din forretning er ikke anderledes. En ægte arbejde på virksomheden vil tilbyde dig en form for uddannelse. Du kan være nødvendigt at gå gennem uddannelse flere gange for at få indtryk af, hvordan tingene fungerer. Du har brug at få at vide produkter, du tilbyder ved at studere dem og give dem en prøve selv. Du nødt til at forstå kompensationsplanen, så der ikke bliver nogen overraskelser ned ad vejen, når du får din Kommissionens kontrol. Du har brug for tid til at forstå, præcis hvordan du er at fremme din forretning. Være tålmodig og du vil få den forståelse, du har brug for.

Næste, du har brug for tålmodighed i beskæftiger sig med og at kende dine kunder/datterselskaber. Da jeg startede min online forretning, jeg e-mailet min sponsor 2 eller 3 gange om dagen. Nogle gange stillede jeg det samme spørgsmål igen og igen. Men du ved, han var altid rart og holdt hjælpe mig, selv om jeg ved, jeg fik ham på nerverne. Hans svar til mig var en af grundene jeg holdes i gang. Jeg vidste dybt ned, jeg kunne blive en succes, og han holdt minde mig om dette forhold. Han var patienten med mig. Ikke alle vil nå dine forventninger. Nogle vil slutte sig til dig og slip på en dag. Andre vil holde i en måned og afslutte. Men vil du finde kvalitet folk, der er ligesom dig. Det kan ikke sker natten over, men det vil ske. Bare være tålmodig.

Du har også brug for tålmodighed i at fremme din forretning. Reklame tager tid, både i den tid, det tager for at gøre det og i at se resultater, samt at finde den bedste måde at fremme din bestemte virksomhed. Bare fordi du starter betyder en virksomhed ikke folk vil komme strømmer til det. Det tager tid at få ordet ud, både online og traditionelle reklamer. Det tog flere måneder om at fremme min hjemmeside før jeg fik min første kunde. Det tager tid at udsende opfølgende breve til kunder/samarbejdspartnere får du som følge af din annoncering. Reklame tager tid, men det vil virke.

Afslutningsvis, lad mig sige du har brug for tålmodighed i den daglige ledelse af din virksomhed. Dette kan være at tålmodighed er nødvendig mest-området. Spændingen ved at komme i gang er iført. Det faktiske arbejde er begyndt. Det lader til, at der ikke sker. Dag efter dag, går uge efter uge køber. Du begynder at tænke, “Jeg vidste, at dette ikke ville arbejde.” Men det sker. Nogen forbinder dit program eller du sælge et produkt. Spændingen er tilbage! Du er forynget! Livet er godt. Dette er den følelse, at du skal hænge på til, selv når tingene ikke synes at være at flytte. Dette bør være dit fokus, selv når den lille stemme er fortæller dig at du ikke kan gøre det eller at du skal opgive eller når tålmodighed er iført tyndt. Det kan ikke sker natten over, men du kan blive en succes. Men husk, noget værd at have er værd at arbejde for. Gøre op dit sind du gonna give det tid. Være tålmodig!!

Join the Conversation

1 Comment

  1. Hi! I know this is kinda off topic but I was wondering which blog platform are you using for this site? I’m getting sick and tired of WordPress because I’ve had issues with hackers and I’m looking at alternatives for another platform. I would be fantastic if you could point me in the direction of a good platform.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.